O le a le 'offset pyrography?

O le a le pyrography ofset

O le faʻamatalaga o le offset lithography e matua lautele, o se faʻasalalauga faʻafefe faʻafefe.Ona o lona aafiaga lomitusi, o le mamanu e manino ma ola, ma e mafai ona ausia le aafiaga o ata.E tusa ai ma le faamatalaga a Kodak, na faaigoaina o le offset pyrography, e masani ona lauiloa o le color pyrography.O lea la, i le filifilia o lenei vevela vevela, o le a le mea e tatau ona gauai i ai?

Ole a le offset pyrography01
O le a le offset pyrography2

Muamua, e tatau ona tatou amata i uiga o oloa:
1. Faʻaaogaina le seti atoa o le silica gel maualalo-vevela + fa-lanu offset vaitusi, lagona vaivai, ea permeability e matua lelei.
2. Lanu susulu, lanu manino ma moni, aafiaga ata.
3. Tensile tetee, aafiaga toe faaleleia lelei;Fufulu (vasega 4-5).
4. Lelei i le faʻaalia o aafiaga lelei ma le papaʻu o mamanu.
5 Na pasia le puipuiga o le siosiomaga SGS (Vaega ie masani a Europa: taʻitaʻi atoa, valu metala mamafa, phthalates, azo, organotin, polycyclic aromatic hydrocarbons, formaldehyde).

E le gata i lea, o foliga o oloa e taua tele foi:
1. Fa'ailoga Si'osi'omaga: SGS tusipasi
2. Malosi tensile: Lelei
3. Tete'e o le tau: Leai se ta'e i lalo ifo o le 30 tikeri i le taumalulu, leai se fa'apipi'i i le 80 tikeri i le taumafanafana
4. Tele Pepa Atoa: 45 * 60cm
5. vevela vevela: 150-160 °C
6. Taimi o le vevela: 8-12 sekone
7. Aafiaga o luga: Mata
8. Fufulu vevela: 40°C
9. Ie talafeagai: E fetaui mo ituaiga uma o ie elastic, e pei o le cotton, polyester, tapoleni, ie susu ma isi.
10. Malū o le lima: Lelei
11. Mafiafia: 0.1-0.2mm
12. Vaitusi meatotino: vaitusi silicone maualalo vevela
13. Lanu:CMYK Lomi lanu
14. Faʻaoga: faʻaaogaina lautele i ituaiga uma o lavalava, ato, meataalo, pulou

O le a le lomitusi numera ma le lolomiina o le vevela?

O le a le 'offset pyrography3
O le a le pyrography o le offset4

Lomiga fa'akomepiuta ma le fa'aliliuina o le vevela o se tekinolosi taua i maketi fa'apitoa.O le a le eseesega i le va o nei tekinolosi e lua ma le sootaga i le va?

Lomiga faakomepiuta ose tekonolosi fou e tu'ufa'atasia tekinolosi lomitusi fa'atekonolosi fa'atasi ma fa'aliliuga lolomi fa'amama masani sublimation e lolomi mamanu ma ata i le tulaga o lomitusi plateless.

O lo'o fa'aliliuina le vevela o lo'o vaevaeina i totonu o le fa'aliliuina o le fa'aliliuina o le vevela, le isi lomitusi fa'aliliuina o le vevela!

O le fa'aliliuina o le vevela e fa'atatau i le vaitusi lomitusi fa'atasi ai ma le fa'aogaina po'o le gravure lomitusi masini lolomi i totonu o le pepa lomitusi, o le mamanu i luga o le pepa lomitusi fa'afeiloa'i i le ie mana'omia.

Thermosetting hot stamping o le fa'aliliuina lea o le mamanu i luga o le ata lomitusi i le ie e ala i le fa'aogaina o vaitusi thermosetting e ala i le fa'asologa o le lomitusi ma le lomitusi mata.

 


Taimi meli: Iuni-21-2022