Aisea e tatau ai ona i ai i le jeans se "faailoga pa'u"?

E te iloa pe a ofuina ni ofuvae mata, e masani lava o paʻu taʻitasi uma o le ai ai se faʻailoga paʻu i lona sulugatiti tua?

E te iloa pe aisea e pipii ai se pepa pa'u iinei?

Tu'u se igoa pa'u iinei ma o le a le ituaiga uiga, e i ai se togafiti ese, e te iloa pe a uma ona faitau.

igoa pa'u03
igoa pa'u04

Muamua, pa'u i'i e mafai ona faia se sao teuteu, tulaga pa'u, e masani lava i luga o le a faailoga faailoga faapitoa, ma nisi lauiloa ituaiga mamanu lagona o lona LOGO o se sui, mea pa'u faailoga, o le sili atu le lagona sili atu sinia. , tatou te mafaia e ala i le mamanu faailoga paʻu e faʻaalia ai le maualuga maualuga o le tulaga ese.

igoa pa'u05
igoa pa'u06

Lona lua: aoga, o le i ai o le igoa paʻu e mafai ona sili atu ona faʻaleleia le jeans, ina ia mafai ona ofuina le jeans ia i tatou, ma e mafai foi ona fetaui ma le fusipaʻu, o le fusi e ala i le igoa paʻu, e mafai ona faia se sao o se fusi, o lea o jeans e le faigofie ona pa'u ese, o lea e matua aoga lava.

Tolu: faailoa le moni ma le sese, e mafai ona tatou faamasinoina pe moni pe pepelo e ala i le igoa paʻu, ia iloa o ituaiga tetele o seiko, ma manaoga o auiliiliga e matua faaeteete, o le filifiliga o mea e maualuga tele, ina ia mafai ona tatou faamasinoina le moni ma le sese e ala i le igoa paʻu.

E ala i le faʻamatalaga o loʻo i luga, e te iloa le igoa paʻu jeans, lona taua ma le matafaioi a le pa, aua le tilotilo i lalo i lenei igoa paʻu.

E fa'afefea ona lolomi fa'ailoga i mea pa'u?

Lolomi le LOGO, muamua e tatau ona i ai sau LOGO, o le fale gaosimea o le a faʻapipiʻiina le kopa kopa e tusa ai ma lau mamanu.

Ona e uiga i le auala e lolomi, e masani ona vaevaeina i lomiga malulu, lolomi vevela, bronzing ma lomitusi.

O iinei o le malulu malulu e faatatau i le kopa kopa i luga o le paʻu o le paʻu saʻo e ala i le malosi i fafo o loʻo lolomi i le paʻu o loʻo i luga, i se auala faigofie o le tuʻuina lea o le paʻu kopa i luga o le paʻu, oomi saʻo.

Ae ui i lea, e masani lava e le fautuaina e fai, ma o le a le lelei tele le aafiaga, aua o le logo logo o le a le iloa ona o le le lava o le vevela ma le mamafa.

igoa pa'u02

O le auala saʻo e fai ai lenei mea o le faʻaogaina lea o se masini e pei o se lomitusi, lea e mafai ona faʻapipiʻi le kopa kopa ma faasolosolo faʻateleina le mamafa i luga o le paʻu.Ae ui i lea, o le malulu malulu e iai ni tapulaʻa i luga o paʻu, lea e le talafeagai mo paʻu uma.O le aʻafiaga o le totoina o paʻu paʻu e sili ona lelei, sosoo ai ma le paʻu suauu ma isi.

Ae pei o le LV, o le ituaiga o luga e ufiufi i ata paʻu paʻu e le o manino, lea e manaʻomia ai le auala o le vevela vevela.

O le vevela vevela, e pei ona taʻu mai e le igoa, e manaʻomia le mamafa ma le vevela, ma e le maualalo tele le vevela.E ui lava o le vevela vevela ma le malulu malulu ma se upu faʻamalosi, ae o le mea moni o le mataupu faavae e le tutusa lelei, o le vevela vevela e iai se vaega tele e faʻalagolago i le vevela nai lo le malosi.

Muamua lava, o le vevela o loʻo i ai le tulaga faʻapolofesa faʻapolofesa o loʻo i ai le masini faʻapipiʻi, o le mea lea e ala i le faʻamafanafanaina o le LOGO i le paʻu pe a uma le paʻu kopa, e le manaʻomia e pei o le malulu o le samala malo, ae faigofie foi ona lavea le lima.

Ae ui i lea, o le vevela vevela e iai se manaʻoga maualuga mo le saʻo o le vevela.Afai e maualuga tele le vevela, o le a faapipii, ma afai e maualalo le vevela, o le a le manino.E tatau ona faia lenei mea pe a uma ona i ai ni tomai faapitoa.

Afai e te manaʻo i se auala vevela faigofie o le faʻapipiʻiina lea o le kopa kopa i le faʻamafanafana uʻamea eletise ona lolomi lea, ma o loʻo i ai se isi auala o le faʻamafanafanaina o le kopa kopa ma le faʻavevela afi, ona lolomi lea i luga o le paʻu.

Afai e te manaʻo e faʻailogaina le paʻu i le lanu, e pei o le bronzing e mafai ona faia i le vevela vevela, o le taimi lava lea e foliga mai ai le paʻu.

igoa pa'u01
igoa pa'u07

Ae mo le lomitusi, o le fale gaosi oloa o le a fetaui ma lona lanu e ala i le mamanuina o ata ma numera lanu Pantone ma le faia o le lomitusi, e ala i le faagasologa o le lolomiina o le screen.Fai le igoa pa'u ia sili atu ona felanulanua'i ma matagofie.


Taimi meli: Iuni-21-2022